Stylija

https://stylija.pl/

https://stylija.pl/ - Sukienki na każdą okazję.

Ogólna ocena: 9.7 Opinii: 12

Brytyjska 24/14
577 505 081 Koszalin

Telefon: 577 505 081
Historia ocen z 12 miesięcy
0
0
0
0
0
0
0
0
10
9.75
9.5
0
II
III
IV
V
VI
VII
VIII
IX
X
XI
XII
I
 
Dodaj opinię

Dodano: 28.12.2019 18:51 | Kaazz

Sklep godny polecenia, duży wybór sukienek, wyglądają bardzo ładnie, ceny również na dobrym poziomie.

Dodano: 27.12.2019 06:02 | Evren_An

Można znaleźć dużo produktów, na które warto zwrócić uwagę, sklep super sobie radzi, polecam.

Dodano: 24.12.2019 18:55 | Bezi22

Polecam – bardzo duży wybór sukienek, wszystko świetnie się prezentuje, cenowo również bardzo dobrze.

Dodano: 19.12.2019 15:05 | Oúríl

Ubrania spośród których każdy znajdzie coś sensownego dla siebie, warto zerknąć jak szukacie sukienek.

Dodano: 16.12.2019 16:49 | Aldenir50

Kupiłam dla mamy sukienkę i zdecydowanie mogę polecić, mama również zadowolona.

Dodano: 09.12.2019 09:02 | BlairBee

Można znaleźć dla siebie fajną sukienkę, sklep ma rzeczywiście wiele propozycji również dla starszych kobiet więc chyba każdy znajdzie tutaj dobrą sukienkę.

Dodano: 17.11.2019 09:03 | Big_evrim

Mogę polecić, bardzo dobry sklep, odzież w dobrych cenach i bardzo duży wybór produktów.

Dodano: 15.11.2019 22:12 | Derya.uk

Będę wracać do tego sklepu, mają fajne sukienki również takie w klasycznej formie dla osób w średnim wieku i starszych kobiet.

Dodano: 14.11.2019 21:01 | El2CzupakaBra

Dobre ceny i duży wybór sukienek na różne okazje, chyba nawet najbardziej wymagające osoby coś dla siebie znajdą.

Dodano: 13.11.2019 20:17 | Bananaquit

Super sukienki, kilka zamówień – zdecydowanie zawsze na plus więc polecam sklep.

Dodano: 29.10.2019 14:29 | Spirek

Jak ktoś szuka fajnych produktów odzieżowych w dobrej cenie to może tutaj bez obaw zaglądać.

Dodano: 20.10.2019 19:44 | Jean-MarieL

Można znaleźć fajne ubrania w rozsądnych cenach, warto tutaj zaglądać, sama też będę wracać.

Statystyki:

Liczba firm: 426 Liczba opinii: 20632

Ostatnio dodane firmy:

 

Ostatnio dodane opinie:

19.01.2020 | 09:07 blackbird77 dodał opinię o Gryf Gdańsk

Polecam! Komfortowy pokój, bardzo wygodne łóżko, miła i pomocna obsługa. Nie mam się do czego...

19.01.2020 | 07:48 szulmar dodał opinię o K-SPORT

Mocowania do worków to robią chyba najlepsze w branży. Żadnego uszczerbku, nawet po dłuższych...

 
 
X Zamknij
Ta strona wykorzystuje pliki cookies w celach statystycznych, reklamowych, a przede wszystkim, aby ułatwić korzystanie z naszego serwisu. Możesz je wyłączyć lub zmienić ustawienia służące do obsługi cookies w przeglądarce internetowej. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie plików cookies. Więcej o plikach cookies tutaj.